Bygningsarbeid er det å skape bygninger og infrastruktur – men det kan også være langt mer

Den generelle betydningen av begrepet er en omtale av det å skape noe som ikke er naturlig, men kulturelt. Noen vil kanskje si at dette er å strekke begrepet til dets ytterste omfang, men vi er glade i å tøye grensene på denne siden.

I tillegg til forskjellig informasjon om ingeniørkunster, byggverk og forskjellige historier rundt dette emnet, tar vi for oss av livets mindre underverker. Vi ser på hvordan forskjellige duppeditter og redskaper i det daglige livet blir til. Selvfølgelig er vi veldig opptatte av det som er litt utenom det vanlige også. Det som blir lagt merke til, og det som imponerer, som et forbilde som vi alle kan enes om å se opp til, fordi det gjør livet bedre og enklere.

Hva man lager forteller også en del om en selv

Grunnen til at vi lager denne siden, er hovedsakelig fordi vi ønsker å sette fokus på denne teknologien i seg selv, men også fordi det er opplagt at denne teknologien kan fortelle oss noe mer om hva det betyr å være menneske. Samtidig kan vi si mer om hva fremtiden vil bringe oss, når vi vet hva som er i emningen, og hva som har blitt gjort tidligere. Om ikke dette er nok, så forsøker vi fra tid til annen også å gi våre lesere en god latter og en festlig historie som man kan begynne dagen med, slik at alt føles litt lysere og bedre.